onsdag 16. juni 2010

Mengele zoo

Episode 13
Miño har kommet til politistasjonen og knivene Miño hadde under jakka var blitt tatt. Det var jo Pappa Magico og Miño som hadde tryllet fram alle bolivarene som Miño hadde og det var det politiet hadde tatt han for.
Han lå på en mørk celle i en natt uten mat og vann for han ble kjørt til en rettsal der han fikk vite at han skulle død. 15 Gringoer skulle skyte i mage, bryst og hode. Det eneste Miño skulle gjøre var å skrive under noen papirer. Men Miño ville ikke. Han ble slått så blodet rant.
Han ble kastet inn i et lite rom. En mørk, fuktig celle. Etter litt kom det en vakt og spylte ned hele cella og Miño med iskaldt vann. Miño ble liggende og etter noen minutter ble han ført inn en ny celle. En lys celle. Det var vel her han skulle bli skutt. Miño husket ingenting. Var han død?
To comanderos kom plutselig inn i cella og sparket Miño i siden. El commandant kom bort til Miño og tok han alene inn på kontoret sitt. Han sparket Miño, men i det han sparket reagerte Miño lynraskt og han førte foten lengre opp så commandanten smalt på ryggen.
Etter dette ble Miño ført inn på et blodig rom og ble satt på en jernstang med baionetter på begge sider. De hadde sprøytet noe inn i Miño og etter bare fem min gnagde jernstanga inn i skrittet på Miño. Han skar seg flere ganger av baionettene.
Bonito og Adolfo- en av vaktene skar plutselig av øret til Miño. Miño drømte seg bort og alt ble bra, men ble plutselig spylt ned og etter det sovnet han igjen. Dette skjedde mange, mange ganger.
Etter lang tid klarte Miño å gå igjen, han kom til seg selv alene på cellen. Adolfo kom inn og ga Miño litt mat. Der var det en kniv som Miño kjørte inn i Adolfos hals. Han tok på seg våpnene til liket og i det han skulle ut kom bonito inn. 2 sek tok det så hadde Miño drept han også. Miño gikk låste opp i ruslet forsiktig ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar