onsdag 16. juni 2010

Mengele zoo

Episode 10
Miño har fått kjøpt det store huset han ville ha. Alle rommene, alle blomstene, den store hagen og innsjøens brygge. Alt var Miño sitt. Han kunne ikke skjønne det. Pappa Magico satt på bryggen å telte båter og plutselig hoppet han utti.
En dag kom naboen til Miño over en tur. Hun spurte når familien til Miño kom, men Miño svarte egentlig ikke og damen gikk sur vekk fra han. Noen dager i uka drar Miño til byen der han kjøper mat og setter seg ned på benken i parken. En liten jente kom over til Miño på bussen en annen dag. Hun hadde vakre knær, og etter en liten samtale spurte hun om hun kunne komme over til Miño en dag. Miño svarte ikke og gikk av bussen. Men hun vinket søtt til Miño og Miño vinket tilbake.
Miño hadde kjøpt noen kniver som han trente med og han ble omsider veldig god. En dag kom den lille nabojenta over, Maria Estrella. Hun ble vist rundt i huset, og Miño gjorde noen trylletriks.
Her ser det ut som et nyforelsket par. Miño blir fjorten år om noen uker og Maria Estrella er tretten.
Dagene gikk og Maria og Miño er sammen vær dag. Og en dag gir Miño et kyss til Maria. Et kyss ble til flere kyss og noen dager ble til flere dager. De var sammen vær dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar