onsdag 16. juni 2010

Mengele zoo

Episode 17
Etter at Miño hadde kjøpt ut Orlando for 30 bolivarer hadde han bare 100 bolivarer igjen.
Det tok ikke lang tid før Miño og Orlando ble venner og Orlando tok med Miño ut på grisejakt. Miño måtte bare sitte ved hytta mens Orlando skulle fikse det alene og det tok ikke lang tid før han kom med en svær gris som var klar til å få unger. Det skulle nemlig arrangere en fest der Miño skulle være hedersgjest.
Felicia var en av de som ankom festen. Hun kom med to andre jenter. De satt å så på Miño. De hilste på hverandre og Miño rødmet.
Jildebranda var også en av jentene. Hun hadde sykt store pupper.
Timene gikk og drikkingen ble mer drikking. Jildebranda hadde med seg en samba-maskin og kalaset kunne starte. Den neste timen ble en mat orgie.
Pepita og Jildebranda som var to av jentene satt å kilte Miño oppover på låret. Miño kysset henne, men da løp han opp og la på noe på bålet. Han kjente det sprengte i underlivet, men tissen var livløs.
Jildebranda åpnet seg helt opp for Miño og Miño befølte henne i skrittet.
Plutselig hentet Orlando masse bøker og begynte å fortelle om en forfatter. Josef Mengele. Han ville gjøre om verden til sitt eget Mengele Zoo.
Langt ut på kvelden la Miño seg, og drømte om Maria Estrella. Da de lå på brygga og elsket. Men da han våknet kjente han noe underlig. Tissen han var hard, stiv og varm igjen. Drømmen om Maria Estrella hadde skaffet manndommen til Miño tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar